Over ons

Hoi! Wij zijn Rindert en April. Op Happypumpkin.nl delen wij onze tips voor een knus en duurzaam leven. Wij ontmoette elkaar via Tinder in 2017 en zijn sinds september 2017 samen. Sinds september 2017 is April ingetrokken bij Rindert in Drachten, gaan we 18 november 2021 trouwen en verwachten we eind januari 2022 ons eerste kindje. Ergens tussendoor zijn we Happy Pumpkin begonnen om duurzaamheid tips te delen. Vanuit die groene gedachte is de identiteit van Happy Pumpkin uitgegroeid tot een platform waar wij onder andere duurzame interieur tips, seizoengebonden recepten en onderdelen uit ons persoonlijke leven delen. Ons doel voor Happy Pumpkin is om aan te tonen dat een duurzaam leven niet ingewikkeld hoef te zijn en dat er meer dan genoeg ruimte is om zowel duurzaam als gezellig te leven.

Een knus en duurzaam leven begint bij een fijn thuis. Een fijn thuis is voor ons de basis van een gelukkig leven. Natuurlijk zijn er vele dingen die een leven, een gelukkig leven maken, maar een fijn thuis is wel de plek waar jij je veilig voelt, de rust opzoekt en veel tijd doorbrengt. Tenminste, als echte huismussen, spenderen wij veel tijd thuis, haha. Wij creëren een fijne thuisbasis door ons huis te decoreren met warme kleuren, een mix van vintage, tweedehands en nieuwe meubels. Oftewel, ons thuis is een reflectie van onze persoonlijkheden waardoor we ons prettig voelen in iedere ruimte. Naast een fijn interieur, doen we ook ons best om ons huis stap voor stap te verduurzamen. Het is een heel proces, maar alleen al voor ons wooncomfort is al het werk en de investeringen meer dan waard. Op Happy Pumpkin delen wij de keuzes die wij maken om ons huis te verduurzamen en hoe wij deze projecten aanpakken.

Naast een fijne thuisbasis is lekker eten een belangrijk element voor een knus en duurzaam leven. Eten verbindt mensen met elkaar en kan je alledaagse leven verduurzamen. Wij delen daarom recepten die seizoensgebonden en minstens vegetarisch (maar vaak plantaardig/veganistisch) zijn. Door seizoengebonden en vegetarisch te eten ben je namelijk al een stuk duurzamer bezig dan wanneer je iedere dag een stuk vlees eet. Of, groente en fruit koopt die geïmporteerd moeten worden omdat ze in Nederland niet te verbouwen zijn, of niet in seizoen zijn.

Meer over April

Voor Happy Pumpkin ben ik vooral verantwoordelijk voor de vormgeving en het schrijven van alle teksten. Ik haal het meeste plezier uit het maken van DIY projecten en recepten voor Happy Pumpkin. Creatief bezig zijn en wat freubelen is sowieso wat ik graag doe. Dus, ik deel deze passie ook op Happy Pumpkin! Daarnaast maak ik mensen graag blij met eten en als ik anderen blij kan maken met mijn vegetarische/plantaardige recepten dan vind ik dat geweldig.

Meer over Rindert

Binnen Happy Pumpkin ben ik momenteel vooral verantwoordelijk voor het technische gedeelte. Daarnaast help ik April met het maken van foto’s en ben ik graag proefkonijn voor alle recepten. Wanneer ik aan schrijven voor Happy Pumpkin toe kom, schrijf ik graag over minimalisme. Ik draag ook bij aan de artikelen over ons interieur en het verduurzamen van ons huis, want dat zijn projecten die we echt samen doen. Als het weer het toelaat, ga ik graag op pad met mijn racefiets. Daarnaast sta ik een paar keer per week in de sportschool. Ik ben graag sportief bezig om mijn gedachten te verzetten na een lange werkdag. Wanneer ik niet aan het werk of aan het sporten ben, game ik graag. Mijn favoriete game is Age of Empires, maar ik vind het spelen van een avonturenspel (veelal Playstation 4) samen met April ook erg leuk.

Volg ons op social media

Onze favoriete artikelen

Favoriet artikel 1

Lees verder

Favoriet artikel 2

Lees verder

Favoriet artikel 3

Lees verder

Favoriet artikel 4

Lees verder