Recepten

Hier kan je al onze recepten vinden. Alle recepten die wij op Happy Pumpkin delen zijn minstens vegetarisch (maar vaak veganistisch/plantaardig) en seizoensgebonden. Dit doen wij omdat duurzaam leven erg belangrijk is voor ons. Door alleen al geen vlees of vis te eten ben je namelijk al een stuk duurzamer bezig dan wanneer je iedere dag een stuk vlees eet bij de maaltijd. Daarnaast is seizoensgebonden groente of fruit consumeren ook een stuk beter voor het milieu. Geïmporteerd groente en fruit moet namelijk een hele reis maken voordat ze in de schappen van de supermarkt liggen. Dus, voor vegetarische en seizoensgebonden recepten ben je bij Happy Pumpkin aan het juiste adres! Naast dat onze recepten zo duurzaam mogelijk zijn, zijn de recepten ook simpel om te bereiden. Onze maaltijden zijn makkelijk te serveren voor het hele gezin. Van goed gevulde ovenschotels, pasta gerechten en soepen, naar de lekkerste desserts, gebak, borrelhapjes en andere tussendoortjes.

De lekkerste herfst recepten

Herfst recept

Lees verder

Herfst recept

Lees verder

Herfst recept

Lees verder

Herfst recept

Lees verder

Recente recepten

Gegrilde witte asperges met een frisse salade

Gegrilde witte asperges met een frisse salade

Voorheen snapte ik de hele hype rond witte asperges niet echt. Het is niet dat ik witte asperges niet lekker vond, maar ik begreep gewoon niet waarom het hele aspergeseizoen zo speciaal is. Nu ik mij meer heb ingelezen over seizoen producten, weet ik hoe moeilijk het...

Welkom op Happy Pumpkin! Wij zijn Rindert en April. Op Happy Pumpkin delen wij seizoensgebonden recepten, onze tips voor een knus interieur en de kleine dingen die het leven mooi maken.

Populaire recepten

Populair recept

Lees verder

Populair recept

Lees verder

Populair recept

Lees verder

Volg ons ook op social media

Probeer eens één van onze oudere recepten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.